τηλ.:215 215 2221

τηλ.:215 215 2221

Μαρτυρίες

Εξαιρετικά τρόφιμα, πάντα φρέσκα κι εύγευστα, σε πολύ καλές τιμές! Άμεση εξυπηρέτηση από ευγενικούς επαγγελματίες, μεγάλη ποικιλία προϊόντων για όλα τα γούστα κι όλες τις απαιτήσεις! Μας καλύπτει όχι μόνο τις διατροφικές μας ανάγκες αλλά έχει τεράστια ποικιλία βιβλίων, παιχνιδιών για το μωρό μου και είδη οικιακής χρήσης!
Άμεση εξυπηρέτηση, φιλικό περιβάλλον, μεγάλη γκάμα προϊόντων.
Το boxed.gr μου κίνησε το ενδιαφέρον γιατί ήταν κάτι νέο, με έμφαση στα βιολογικά προϊόντα, τους μικρούς παραγωγούς και την περιβαλλοντική ευαισθησία. Παραμένω για την ποιότητα εξυπηρέτησης, την ευγένεια και την ταχύτητα. Χρησιμοποιώ το boxed.gr για τις προμήθειες στο σπίτι μου και την επιχείρησή μου. Είναι η μόνη πλατφόρμα στην οποία μπορώ να βρω προϊόντα για τον επαγγελματικό μου χώρο σε πολύ καλές τιμές και παράλληλα την ποιότητα και την ποικιλία που θέλω για το σπίτι μου. Κάθε φορά η εξυπηρέτηση τους με κάνει να χαμογελάσω, όταν βρίσκω το δωράκι που θα στείλουν με την κάθε παραγγελία μου ή τις οικολογικές τσάντες που θα βάλουν τα ψώνια μου.
Μεγάλη γκάμα προϊόντων, πολύ καλές τιμές, άμεση εξυπηρέτηση, φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό. Συγχαρητήρια!
Πρώτη φορά έκανα τα ψώνια του supermarket από το boxed.gr.
Με εντυπωσίασε που σε περίοδο lockdown παρέλαβα την επόμενη ημέρα και στην ώρα που επέλεξα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας μου.
1. Ο οδηγός ήταν ευγενέστατος. Μου έκανε εξαιρετική εντύπωση. Μας ζήτησε να κάνουμε έλεγχο ότι παραλάβαμε όλα τα προϊόντα που έγραφε η απόδειξη. Αγοράζω συστηματικά online και δεν μου το έχει ζητήσει κανείς.
2. Σε περίοδο lockdown είναι πολύ σημαντικό που παρέλαβα την επόμενη ημέρα και εντός των ωρών που επέλεξα.
3. Εντυπωσιάστηκα με τις χάρτινες σακούλες από ανακυκλωμένο χαρτί. Μου άρεσε αυτό το οικολογικό προφίλ τους.
4. Τα προϊόντα ήταν οργανωμένα στις σακούλες. Λίγα προϊόντα ανά σακούλα που βοηθάει και στην τακτοποίηση μετά.
5. Η κατάσταση των συσκευασιών και των τροφίμων ήταν άψογη.
Άμεση εξυπηρέτηση, καλό σέρβις
Γράψτε μια κριτική