τηλ.:215 215 2221

τηλ.:215 215 2221

Ταμπλέτες Πλυντηρίου Πιάτων Fairy Platinum Plus 18τεμ

6.57 
Ρωτήστε μας!
Τιμή σε πόντους: 188 πόντοι
Πόντοι επιβράβευσης: 2 πόντοι
020636
Σε Απόθεμα
+
Παράδοση Διαθέσιμο στο Τ.Κ. Αλλαγή
Τιμή τεμαχίου: 0.365 €Blank page

Μετά τις γαστρονομικές απολαύσεις και τα επίμονα υπολείμματα, σειρά έχει το… αξεπέραστο πλύσιμο με τη νέα κάψουλα πλυντηρίου πιάτων Fairy Platinum Plus!
Με νέα σύνθεση διπλής δράσης και περισσότερους καθαριστικούς παράγοντες για ακόμα πιο «δύσκολες» αποστολές!

Η αποτελεσματική καθαριστική δράση και η τεχνολογία κατά του θαμπώματος «συνεργάζονται» τέλεια για πιάτα και σκεύη τόσο καθαρά που πλέον μοιάζουν σαν καινούρια!

Δεν είναι λίγες οι φορές που - μετά από πολλές πλύσεις - τα πιάτα και τα σκεύη παρουσιάζουν έντονη θαμπάδα! Άλλη μία πρόκληση που το Fairy Platinum Plus μπορεί να αντιμετωπίσει, χάρη στην αποτελεσματική τεχνολογία και τα συστατικά που βοηθούν στην απομάκρυνση της θαμπάδας! Το αποτέλεσμα; Τα σκεύη αποκτούν και πάλι την αρχική τους λάμψη!

Κάθε κάψουλα Fairy Platinum Plus διαλύει ακόμη και τα πιο σκληρά υπολείμματα τροφών για καθαρισμό σε βάθος. Περιέχει τρεις θύλακες υγρών που διαλύονται γρήγορα, ακόμη και στις χαμηλές θερμοκρασίες. Είναι κατάλληλη και για σύντομα προγράμματα πλυσίματος, ενώ διαθέτει ενσωματωμένη λειτουργία υποβοήθησης του ξεβγάλματος και αντίστασης στα άλατα, καθώς και προστασία ασημικών και κρυστάλλων.

Πληροφορίες Προμηθευτή: P&G - Γραμμή Καταναλωτή: 8001123000