ΤΗΛ.: 215 215 2221 Ωράριο Καταστήματος: Δε - Πα 08:00 - 18:00

ΤΗΛ.: 215 215 2221 Ωράριο Καταστήματος: Δε - Πα 08:00 - 18:00

.

Τ.: 215 215 2221 Κατάστημα: Δε-Πα 08:00-18:00

.

Τόνος Λευκός Αλοννήσου Tuna Belly με Δεντρολίβανο και Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο σε Βάζο Alelma 156gr

Τρόφιμα
12.98 
Ρωτήστε μας!
Τιμή σε πόντους: 370 πόντοι
Πόντοι επιβράβευσης: 4 πόντοι
025572
Σε Απόθεμα
+
Τιμή τεμαχίου: 12.98 €Blank page

Ο λευκός µακρυπτέρυγος τόνος Alalunga, ή αλλιώς το τονάκι Αλοννήσου όπως είναι γνωστός, είναι ένα από τα µικρότερα είδη τόνου και το κρέας του θεωρείται εύγευστο και πολύ υγιεινό. Αλιεύεται στα ανοιχτά της Αλοννήσου και από τη θάλασσα συσκευάζεται εντός λίγων ωρών στο βαζάκι. Η επεξεργασία, το μαγείρεμα και η διατήρηση του τόνου αποτελούν παράδοση της Αλοννήσου.

Ο λευκός τόνος Αλοννήσου είναι μια ατόφια Ελληνική γκουρμέ απόλαυση, που κατέκτησε με τη γεύση του την Ελληνική αγορά και θεωρείται από τα πιο εκλεκτά προϊόντα. Το tuna belly αποτελείται απο το θρεπτικότερο κοµµάτι του τόνου Αλοννήσου, από την περιοχή της κοιλίας και αφού το ξεχωρίσανε πολύ προσεκτικά µε το χέρι, βάλανε φρέσκο δενδρολίβανο και προσθέσανε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Ο τόνος µαρινάρεται µέσα στο βάζο και ωριµάζει µαζί µε το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και το φρέσκο δενδρολίβανο. Το αποτέλεσµα, είναι µια γευστική πανδαισία που απογειώνει. Ενα µοναδικό προϊόν, το οποίο συσκευάστηκε σε λίγα και σπάνια αριθµηµένα βάζα.

Απολαύστε το πιό εκλεκτό κομμάτι του λευκού τόνου Αλοννήσου, το tuna Belly, σε αυτό το καταπληκτικό συνδιασμό με δεντρολίβανο σε Βάζο με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Μπορεί να απογειώσει την γεύση κάθε σαλάτας ενώ ακόµη και µόνος του µπορεί να γίνει ένας µοναδικός εκλεκτός µεζές.

Στο Boxed μπορείτε ακόμα να βρείτε και όλα τα υπόλοιπα εκλεκτά προϊόντα της Alelma, όπως τον λευκό τόνο Αλοννήσου απλά σε νερό για πιο φυσική γεύση ή σε ηλιέλαιο. Για μια ιδιαίτερη γεύση, μπορείτε να δοκιμάστε το λευκό τόνο, καπνισμένο με φυσικό τρόπο και συσκευασμένο με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ή ακόμη το πικάντικο τόνο με κόκκινη πιπεριά σε ηλιέλαιο ή σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Στο Boxed μπορείτε ακόμη να βρείτε τους Ερυθρούς τόνους της Alema.