τηλ.:215 215 2221

τηλ.:215 215 2221

Μηλόξυδο Ελληνικό Βιολογικό Κουμούτσης 500ml

3.41 
Ρωτήστε μας!
Τιμή σε πόντους: 98 πόντοι
Πόντοι επιβράβευσης: 1 πόντος
010098
Σε Απόθεμα
+
Παράδοση Διαθέσιμο στο Τ.Κ. Αλλαγή
Τιμή λίτρου: 6.82 €Blank page

Το «Βιολογικό Μηλόξιδο Κουμούτση» παράγεται από εκλεκτά βιολογικά μήλα που καλλιεργούν τα μέλη της οικογένειας στο αγρόκτημά στο Πήλιο, έχοντας παράδοση δεκαετιών στη συγκεκριμένη καλλιέργεια.

Είναι αγνό, εξαιρετικής ποιότητας, με βαθύ κεχριμπαρένιο χρώμα, χωρίς χημικά πρόσθετα και συντηρητικά, χωρίς παστερίωση και χωρίς φιλτράρισμα. Φτιαγμένο με μεράκι και φροντίδα σε κάθε στάδιο της παραγωγής του, ωριμάζοντας σαν το παλιό καλό κρασί για μεγάλο χρονικό διάστημα, ξεχωρίζει για το υπέροχο άρωμά του και τη μοναδική του γεύση.

Τυχόν δημιουργία ιζήματος στον πάτο του μπουκαλιού είναι απόλυτα φυσικό φαινόμενο.

Το μηλόξυδο δημιουργείται απο την αργή διαδικασία ζύμωσης του χυμού μήλου μέχρι να μετατραπεί το φυσικό σάκχαρο που περιέχει σε ξύδι, με αποτέλεσμα να αποκτά αντιοξειδωτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες λόγω των βιοδραστικών συστατικών του όπως το οξικό οξύ, το γαλλικό οξύ, οι κατεχίνες και το καφεϊκό οξύ.

Το μηλόξυδο θα πρέπει να είναι βιολογικό, αφιλτράριστο, και μη παστεριωμένο. Μόνο η καλή ποιότητα μηλόξυδου περιέχει το θολό υλικό που κατακάθεται στον πυθμένα της φιάλης. Αυτή η ουσία περιέχει όλα εκείνα τα ευεργετικά ένζυμα, τα βακτήρια, την πηκτίνη και τα ιχνοστοιχεία που κάνουν το μηλόξυδο μία απο τις πιο ευεργετικές τροφές.