τηλ.:215 215 2221

τηλ.:215 215 2221

Ταχίνι Άθερμο Ωμό Βιολογικό Σάμυθος 200gr

16.14 
Ρωτήστε μας!
Τιμή σε πόντους: 460 πόντοι
Πόντοι επιβράβευσης: 5 πόντοι
010552
Σε Απόθεμα
+
Παράδοση Διαθέσιμο στο Τ.Κ. Αλλαγή
Τιμή κιλού: 80.7 €Blank page

Η διαδικασία παραγωγής ωμοφαγικού ταχινιού είναι μια πραγματικά δύσκολη διαδικασία.

Η εταιρία Σάμυθος είναι η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που δημιούργησε την τεχνογνωσία και παράγει βιολογικό άθερμο, πραγματικά ωμό, κάτω των 30 C, ταχίνι καλλιεργώντας η ίδια το βιολογικό σουσάμι της κορυφαίας σε παγκόσμιο επίπεδο, ελληνικής ποικιλίας Έβρου. Η επιμονή στην παρακολούθηση των θερμοκρασιών καθ'όλη την διάρκειά της παραγωγικής διαδικασίας οφείλεται στην επιδίωξη, να προστατευθούν οι πιο ευαίσθητες θερμοκρασιακά (η θερμοκρασία πάνω των 40 C είναι βλαβερή) υπερπολύτιμες θρεπτικές ουσίες όπως τα ένζυμα και τα αιθέρια έλαια του ωμού σπόρου. Για να τα πετύχει όλα αυτά η Σάμυθος προχώρησε σε σχεδιασμό δικού της εξοπλισμού και εφαρμογή πειραματικών δεδομένων από δύο πανεπιστήμια της Ιαπωνίας και Νότιας Κορέας.

Το βιολογικό ταχίνι ολικής - άθερμο ωμό της Σάμυθος, λόγω του ότι έχει το σύνολο των ενζύμων, αιθέριων ελαίων και όλων των θρεπτικών συστατικών του ωμού σπόρου θα πρέπει μετά το άνοιγμα της συσκευασίας να φυλάσσεται στο ψυγείο διότι οι λιπάσες είναι ολοζώντανες.

Δοκιμάζοντας το θα σας αφήσει μια ελαφρά πικρή, σε συνδυασμό με την έντονη φρεσκάδα ωμού σπόρου επίγευση, δίνοντας μια μοναδική αίσθηση, προς επιβεβαίωση των προαναφερθέντων. Σχετικά με τά ανωτέρω χαρακτηριστικά, δεν υπάρχει αντίστοιχο προϊόν στην ελληνική και Ευρωπαϊκή αγορά, που να τα ενσωματώνει.

Η μοναδικότητά του έχει αναγνωριστεί από κορυφαίους σεφ και διατροφολόγους. Είναι το μόνο ταχίνι που έχει το 100% των βιταμινών και ιχνοστοιχείων που έχει το ωμό σουσάμι.

Είναι το μοναδικό ταχίνι από ωμό, άψητο σουσάμι που υπάρχει στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά. Είναι το μοναδικό ταχίνι κατάλληλο για ωμοφαγική διατροφή.