τηλ.:215 215 2221

τηλ.:215 215 2221

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BOXED.GR

Το boxed.gr είναι το νέο ηλεκτρονικό super market. Στο boxed.gr δεν είμαστε καινούριοι. Εκμεταλλευόμενοι την δεκαετή εμπειρία μας μέσω της Fms στη διανομή ποικίλων προϊόντων σε επιχειρήσεις, επεκτείναμε την δραστηριότητά μας και πλέον είμαστε σε θέση να φέρουμε στην πόρτα σας τις επιλογές σας μέσα από μία γκάμα 10.000 αγαθών. Στόχος μας στο boxed.gr είναι να διευκολύνουμε την καθημερινότητά σας με συνέπεια και αξιοπιστία. Δεν χρειάζεται να αναλώνετε τον χρόνο σας πηγαίνοντας στο super market. Μπορείτε όποια στιγμή της ημέρας βρείτε χρόνο να προηγηθείτε στο εύχρηστο boxed.gr να κλείσετε το time slot που σας εξυπηρετεί και οι επιλογές σας να έρθουν στο σπίτι σας.


ΕΧΕΤΕ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Βεβαίως έχουμε φυσικό κατάστημα. Το πρώτο μας φυσικό κατάστημα εδρεύει στη Μεταμόρφωση επί της οδού Μωραιτίνη 20 ενώ σύντομα θα είναι έτοιμο και το δεύτερο.


ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ;

Για να κάνετε την παραγγελία σας ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος είναι να πλοηγηθείτε στο νέο μας e shop στη διεύθυνση www.boxed.gr να γνωρίσετε τα προϊόντα μας και να επιλέξετε αυτά που σας ταιριάζουν ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή ή να παραγγείλετε ως επισκέπτης. Χρησιμοποιήστε την αναζήτηση και τα έξυπνα φίλτρα για να εντοπίσετε συγκεκριμένες ομάδες προϊόντων, όπως για παράδειγμα τα βιολογικά ή χωρίς λακτόζη. Το τηλεφωνικό μας κέντρο όμως δέχεται και τηλεφωνικές παραγγελίες για εσάς που δεν έχετε πιθανά πρόσβαση τη στιγμή που επιθυμείτε να παραγγείλετε.


ΒΡΗΚΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ. ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ;

Δίνουμε τεράστια σημασία τόσο στην ποιότητα των προϊόντων και των προμηθευτών μας όσο και στις υποδομές στο προσωπικό και τον τρόπο μεταφοράς των προϊόντων που επιλέγετε. Εάν όμως παραλάβετε ένα προϊόν που θεωρείτε πως έχει κάποιο ελάττωμα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Άμεσα θα επικοινωνήσουμε με την κατασκευάστρια εταιρεία ώστε να διαπιστωθεί η αιτία του προβληματικού προϊόντος και θα προβούμε σε αντικατάσταση.


ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΑ;

Τα προϊόντα που διακινούμε στο boxed.gr, πληρούν υψηλές προδιαγραφές ποιοτικού ελέγχου. Παρόλα αυτά αν μείνετε δυσαρεστημένοι από κάποιο προϊόν, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στο 215 215 2221 και να ενημερωθείτε για τις δυνατότητες επιστροφής του.
Έχετε το δικαίωμα αναιτιολόγητης επιστροφής των προϊόντων εντός 10 ημερών, μόνο στη περίπτωση που αυτά βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και με άθικτη συσκευασία. Τρόφιμα, ποτά και προϊόντα άμεσης κατανάλωσης, δεν μπορούν να επιστραφούν παρά μόνο τη στιγμή της παράδοσης τους.
Η επιστροφή εμπορευμάτων μέσω του δικτύου της boxed.gr κοστίζει 3 ευρώ. Σε διαφορετική περίπτωση μπορείτε να αποστείλετε ταχυδρομικά το προϊόντα στη διεύθυνση Μωραϊτίνη 20, 14452, Μεταμόρφωση. Εφόσον τα εμπορεύματα φτάσουν στην εταιρεία μας σε άριστη κατάσταση, σας επιστρέφεται το αντίστοιχο αντίτιμό τους.


ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ;

Η πολιτική της εταιρίας μας σχετικά με το κόστος μεταφοράς είναι η εξής : Εντός Αττικής

 • Για παραγγελίες έως 40,00 € το κόστος μεταφορικών ανέρχεται στο ποσό των 5,00 €
 • Για παραγγελίες από 40,00 € και πάνω η μεταφορά στο χώρο σας πραγματοποιείται δωρεάν.

Εκτός Αττικής

 • Κόστος μεταφοράς 10 € για κάθε παραγγελία που θα πραγματοποιήσετε.
 • Κόστος μεταφοράς στα νησιά 20 € για κάθε παραγγελία που θα πραγματοποιήσετε.
 • Εκτός Αττικής μπορούμε να παραδώσουμε μόνο ξηρό φορτίο


ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ;

Για την πληρωμή της παραγγελίας σας προσφέρουμε όλες τις δυνατές επιλογές

 • Αντικαταβολή
 • Πληρωμή με πιστωτική η χρεωστική κάρτα
 • Πληρωμή μέσω Pay Pal
 • Κατάθεση σε κάποια από τις προτεινόμενες Τράπεζες
 • Ticket Restaurant
 • Up Hellas
 • Διατακτικές Boxed


Η ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΩΣΗ;

Οι πελάτες του boxed.gr μας μπορούν να επικοινωνούν άμεσα μαζί μας μέσα από το τηλεφωνικό μας κέντρο, στο 215 2152221. Η χρέωση της τηλεφωνικής γραμμής εξυπηρέτησης του boxed.gr δεν έχει κάποια επιπλέον χρέωση και θεωρείται κλήση σε σταθερό τηλέφωνο. Άρα η χρέωσή σας κυμαίνεται ανάλογα με τον πάροχο σταθερής τηλεφωνίας σας. To τηλεφωνικό μας κέντρο για όποια απορία έχετε λειτουργεί Δευτέρα με Σάββατο από τις 08:00- 21:00. Είμαστε πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε.


ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΠΛΟ;

Στην περίπτωση που επιλέξετε κάποιο έπιπλο της συλλογής μας, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για διαθεσιμότητα αλλά και για ημερομηνία παράδοσης. Σας προτείνουμε να κάνετε ξεχωριστή παραγγελία όταν πρόκειται για έπιπλα έτσι ώστε να μην καθυστερεί η υπόλοιπη παραγγελία σας.


ΠΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΝΤΟΙ ΜΟΥ;

Το πρόγραμμα πιστότητας του boxed.gr δίνει στους πελάτες την δυνατότητα συλλογής πόντων και την εξαργύρωσή τους σε δωροεπιταγές. Οτιδήποτε και ν’ αγοράζετε όσο μικρή ή μεγάλη είναι η παραγγελία σας συλλέγετε πόντους! Συγκεκριμένα, κερδίζετε 1 πόντο ανά 3 ευρώ και εξαργυρώνετε όσους πόντους επιθυμείτε, όποτε εσείς θέλετε!