Η παραλαβή από το κατάστημα γίνεται μόνο κατόπιν τηλεφωνικής ή ηλεκτρονικής παραγγελίας.

ΤΗΛ.: 215 215 2221 Ωράριο Λειτουργίας Καταστήματος: Δε - Πα 09:00 - 17:00

ΤΗΛ.: 215 215 2221 Ωράριο Λειτουργίας Καταστήματος: Δε - Πα 09:00 - 17:00

.

ΤΗΛ.: 215 215 2221
Ωράριο: Δε - Πα 09:00 - 17:00
.

Η παραλαβή από το κατάστημα γίνεται μόνο κατόπιν τηλεφωνικής ή ηλεκτρονικής παραγγελίας.

Υλικά για την συνταγή: ΑΡΝΑΚΙ ΦΡΙΚΑΣΕ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ: Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ

Η προέλευση της λέξης fricassée είναι προφανώς Γαλλική και σύμφωνα με το Larousse Gastronomique περιγράφει μια μαγειρική τεχνική που ξεκινά από ένα λευκό κρέας (κοτόπουλο, ή κουνέλι αλλά και αρνί) το οποίο κόβεται κομμάτια.
Δες εδώ την συνταγή στο Cucina Caruso >>