ΤΗΛ.: 215 215 2221 Ωράριο Λειτουργίας Καταστήματος: Δε - Πα 09:30 - 17:30
ΤΗΛ.: 215 215 2221 Ωράριο Λειτουργίας Καταστήματος: Δε - Πα 09:30 - 17:30
Σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας θα πρέπει συχνά-πυκνά με ένα μάτσο δυόσμο ή δεντρολίβανο ή ό,τι αρωματικό θέλετε να περνάτε με την μαρινάδα το αρνί απ’ έξω για να μένει υγρό. Επίσης φροντίζετε να ανανεώνετε την θράκα με κάρβουνα που έχετε χωνέψει στην άλλη ψησταριά-bbq
Δες εδώ την συνταγή στο Cucina Caruso >> |