ΤΗΛ.: 215 215 2221 Ωράριο Λειτουργίας Καταστήματος: Δε - Πα 09:30 - 17:30

Το κατάστημά μας θα παραμείνει κλειστό από 2 έως και 7 Μαΐου. Καλό Πάσχα.

ΤΗΛ.: 215 215 2221 Ωράριο Λειτουργίας Καταστήματος: Δε - Πα 09:30 - 17:30

.
Το κατάστημά μας θα παραμείνει κλειστό από 2 έως και 7 Μαΐου. Καλό Πάσχα.
ΤΗΛ.: 215 215 2221
Ωράριο: Δε - Πα 09:30 - 17:30
.
Το κατάστημά μας θα παραμείνει κλειστό από 2 έως και 7 Μαΐου. Καλό Πάσχα.

Υλικά για την συνταγή: ΚΟΤΟΛΕΤΕΣ ΑΛΑ ΜΙΛΑΝΕΖΕ: ΙΤΑΛΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ

Βρίσκω λοιπόν, ότι η πιο ουσιώδης μαγειρική διαφορά μεταξύ των δύο, είναι ότι αντίθετα με αυτό που θα περίμενε κανείς, στο Μιλάνο η κοτολέτα τηγανίζεται σε βούτυρο κλαριφιέ, ενώ στη Βιέννη, το σνίτσελ γίνεται σε λάδι!
Δες εδώ την συνταγή στο Cucina Caruso >>