ΤΗΛ.: 215 215 2221 Ωράριο Λειτουργίας Καταστήματος: Δε - Πα 09:00 - 17:00
ΤΗΛ.: 215 215 2221 Ωράριο Λειτουργίας Καταστήματος: Δε - Πα 09:00 - 17:00
![]() |
Στο μοσχαρίσιο και στο χοιρινό κότσι, το αργό παρατεταμένο μαγείρεμα είναι η κλασική μέθοδος για να σπάσουν οι πρωτεΐνες του κολλαγόνου, να μετατραπούν σε ζελατίνη και να ‘χυλώσουν’ το όποιο φαγητό, επιτρέποντας στο κρέας να μαλακώσει και να νοστιμίσει, μένοντας παράλληλα ζουμερό. Δες εδώ την συνταγή στο Cucina di Caruzo >> |