ΤΗΛ.: 215 215 2221 Ωράριο Λειτουργίας Καταστήματος: Δε - Πα 09:30 - 17:30

Το κατάστημά μας θα παραμείνει κλειστό από 2 έως και 7 Μαΐου. Καλό Πάσχα.

ΤΗΛ.: 215 215 2221 Ωράριο Λειτουργίας Καταστήματος: Δε - Πα 09:30 - 17:30

.
Το κατάστημά μας θα παραμείνει κλειστό από 2 έως και 7 Μαΐου. Καλό Πάσχα.
ΤΗΛ.: 215 215 2221
Ωράριο: Δε - Πα 09:30 - 17:30
.
Το κατάστημά μας θα παραμείνει κλειστό από 2 έως και 7 Μαΐου. Καλό Πάσχα.

Υλικά για την συνταγή: ΚΟΤΣΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΗ ΠΕΤΣΑ & ΠΟΥΡΕΣ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑΣ

Στο μοσχαρίσιο και στο χοιρινό κότσι, το αργό παρατεταμένο μαγείρεμα είναι η κλασική μέθοδος για να σπάσουν οι πρωτεΐνες του κολλαγόνου, να μετατραπούν σε ζελατίνη και να ‘χυλώσουν’ το όποιο φαγητό, επιτρέποντας στο κρέας να μαλακώσει και να νοστιμίσει, μένοντας παράλληλα ζουμερό.
Δες εδώ την συνταγή στο Cucina di Caruzo >>