ΤΗΛ.: 215 215 2221 Ωράριο Λειτουργίας Καταστήματος: Δε - Πα 09:30 - 17:30

Το κατάστημά μας θα παραμείνει κλειστό από 2 έως και 7 Μαΐου. Καλό Πάσχα.

ΤΗΛ.: 215 215 2221 Ωράριο Λειτουργίας Καταστήματος: Δε - Πα 09:30 - 17:30

.
Το κατάστημά μας θα παραμείνει κλειστό από 2 έως και 7 Μαΐου. Καλό Πάσχα.
ΤΗΛ.: 215 215 2221
Ωράριο: Δε - Πα 09:30 - 17:30
.
Το κατάστημά μας θα παραμείνει κλειστό από 2 έως και 7 Μαΐου. Καλό Πάσχα.

Υλικά για την συνταγή: ΤΑ 9 ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΦΟΥΡΝΟΥ & ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ

Το νερό που θα βάλουμε στο γιουβέτσι για να γίνει το κριθαράκι πρέπει να έχει μόλις βράσει, ώστε μέσα στο ζεστό σκεύος και στον ζεστό φούρνο ν’ αρχίσει να μαγειρεύει το κριθαράκι χωρίς καθυστέρηση για να τηρήσουμε τους χρόνους.
Δες εδώ την συνταγή στο Cucina Caruso >>